Назад / /
Як весело зустріти Новий рік фото-0

Як весело зустріти Новий рік

Скоро Новий рік, і у багатьох людей виникає одне й те саме питання: як зустріти новорічну ніч, що було б весело? Особливо якщо за святковим столом зберуться представники різних поколінь.


obshii.jpg

Новий рік на даху


Для різних вікових категорій, можна вигадати свої конкурси та місце їх проведення. Наприклад, для молодих людей можна використовувати дах багатоповерхівки. У містах їх безліч. Найкраще вибрати найвищу, щоб перед вами відкривалася панорама святкового міста.

nakrishe.jpg

Якщо у вашому місті є багатоповерхівки з оглядовими майданчиками, або на даху будинку побудоване кафе, це буде найбільш захоплюючим варіантом. Без зайвих зусиль можна випити чашечку ароматної кави з запашними тістечками. Якщо у вас немає можливості в новорічну ніч відвідати кафе на даху, можна влаштувати щось подібне самостійно. Головне у такому разі, проконтролювати відсутність замку на люку. Щоб наявність цього предмета не зіпсувала вам довгоочікуване свято. Можна зробити святковий стіл із шампанським та цукерками. Також подумайте про феєрверки. Це буде виглядати дуже красиво та романтично. Таке свято, ви пам'ятатимете все життя.

Новий рік, як у дитинстві

LikeChild.jpg

Кожному з нас у дитинстві хотілося новорічну ніч провести разом із дорослими. Але як правило, о 22-й годині, батьки укладали спати. Тепер можна робити будь-що. Домовившись із друзями, можна зустріти Новий рік саме так, як колись мріяли. Підлогу застеліть матрацами, щоб було зручно на ній сидіти. Накрити міні-столик. Засвітіть новорічну ялинку. Світло вимкніть і запаліть кишенькові ліхтарики. Веселощі готові! Можна їсти руками, пити будь-які напої і вам за це ніхто нічого не скаже.

Ароматний Новий рік

vanna.jpg

Також зверніть увагу на ванну кімнату. Це гарне місце щоб зустріти свято у спокійній обстановці. Для цього вам знадобиться прикрасити ванну в новорічні кольори, повісити гілочки ялинки. На дзеркалі та умивальнику можна розмістити новорічні іграшки, дощик. Коли на годиннику стрілка наближається до півночі, наберіть теплої води. Заздалегідь подбайте про пінку для ванни та ароматичні свічки. Пориньте в ароматну ванну, запаліть свічки і вимкніть світло. Це буде відмінний варіант, як зустріти Новий Рік у домашній обстановці.

Гість усіх свят

kostum.jpg

Один із найвеселіших, і менш витратних варіантів – це зустріти свято у карнавальному костюмі. Для цього достатньо буде одягнути вбрання та вийти назустріч пригодам. Казковому персонажу у Новий Рік завжди раді.

Переодягнувшись, ви можете відвідати будь-який ресторан або кафе, приєднатися до будь-якої компанії. Вас ніхто не вижене, всі будуть раді бачити.

Новий рік можна зустріти у будь-якому місці. Головне мати ідею і правильно втілити її в життя.

Топ 10 продажів 2024

Купують зараз

Ви успішно підписалися!

Код на знижку